Fotografi: Ingrid Jacobsen

Vernissage, kl. 17–20.

Centrum för fotografi
Bjurholmsplan 26
116 63 Stockholm

Vulkano,
Fältspatsgatan 6
421 30 Västra Frölunda

Galleri St Gertrud,
Östergatan 9
211 25 Malmö

Torsdag 15-19
Fredag 15-19
Lördag 12-16
Söndag 12-16

Årets utvidgade utställning är en del av satsningen att skapa en samlingsplats för yrkesverksamma utövare i hela landet och föra samtalet om fotografi framåt. I 176 verk förmedlas djupt personliga erfarenheter såväl som distanserade betraktelser i en mängd uttryck. Bilderna innehåller en blandning av flera olika uttryckssätt, fotografiska språk och berättelser. 

Det är en utmaning att förmedla en stark upplevelse i endast en bild men det har fotograferna lyckats med. Jag hoppas att besökarna upplever salongen lika kreativt brokig och inspirerande som fotoscenen är i dagsläget. Vi är mycket glada över att kunna göra Salong CFF tillgänglig på flera platser för en bredare publik.
– Pelle Kronestedt, verksamhetschef, Centrum för fotografi.

Salong CFF 2022 visas på Vulkano i Göteborg, Galleri St Gertrud i Malmö och Galleri CFF i Stockholm. Medverkande har placerats inom den region man är verksam i, övriga deltagare har blivit tilldelade en plats. Sammanlagt deltar 176 medlemmar vars verk är till försäljning. Intäkterna går oavkortat till konstnärerna.

Program och aktiviteter

Facebook Event

25 november 17–20
Vernissage

Vernissagen för årets salong kommer ske i alla tre lokaler samtidigt. Vi kommer bjuda på glögg och pepparkakor. Välkommen!

Vernissagesamtal live på instagram kl 18:00.

Ta del av deltagarlistan i årets katalog

Fotografi: Albert StenLäs mer om våra utställningslokaler

Programpunkter