Aktuella

Tidigare

Utställningar

Utställning, Haninge

Undergången: Haninges tystaste hjärtslag / Elephants after the Rain

Av Camila Manuelsdotter Pino & Andy Allen-Olivar

2024.05.19 - 2024.08.11

En serie kolorerade barndomsminnen från Haninge av Camila Manuelsdotter Pino i Haninges tystaste hjärtslag, visas tillsammans med Elephants after the Rain där Andy Allen-Olivar genom sin berättelse försöker förstå staden Buenos Aires, i den andra utställningen för Undergången i samarbetet med offentlig konst i Haninge.

Utställning, Fönstret

Stefano Conti: Teach me how you designed these creatures

2024.06.07 - 2024.06.28

Verket Teach me how you designed these creatures undersöker de olika teorier och motsägelser som finns kring den Nuragiska civilisationens historieskrivning. Denna folkgrupp existerade på Sardinien i Italien mellan 2.300 f.Kr. och 200 e.Kr. och spelade en central roll i formandet av öns identitet.

Utställning, Galleri CFF

Fotografisk konst – Kulturama

2024.06.11 - 2024.06.14

Välkomna på utställning och bokrelease med artist’s books skapade av deltagarna på utbildningen Fotografisk konst – Kulturama. 

Läs mer om våra utställningslokaler

Mer från Centrum för fotografi

Bli medlem

Som medlem i Centrum för fotografi har du möjlighet att ta del av ett rikt och fördjupande programutbud av utställningar, seminarier, debatter och workshops i hela landet. Även generösa medlemserbjudanden.

Branschguiden

Som medlem i Centrum för fotografi får du under branschguiden tips på aktuella möjligheter inom det fotografiska fältet. Logga in för att få tillgång till hela guiden.

Sök portfolio

Sök bland fotografer, curatorer och konstnärer!