Aktuella

Tidigare

Utställningar

Utställning, Haninge

Undergången: Sensations / Svallvågor

Av Fredrik Fabó & Lotta Törnroth

2024.02.18 - 2024.05.05

Svallvågor av Lotta Törnroth undersöker historier på havet och Fredrik Fabós bildserie Sensations ställer frågan – vad är det vi inte vet än, som vi ändå redan börjar känna?

Utställning, Fönstret

Frida Braide: Looking for the Ocean

2024.04.12 - 2024.05.10

När hon letade efter havet, fann Frida Braide istället betongen. Denna stenhårda andra hud, det mest destruktiva materialet på jorden, gör att den byggda miljön växer ifrån den naturliga.

Utställning, Galleri Format, Kristianstads konsthall, Projektrum Hjärne, Tjörnedala konsthall

(Centrum) 4 platser – 8 fotografer

2024.04.19 - 2024.06.09

Vad är centrum – och för vem? Under perioden 19 april – 9 juni utforskar åtta fotografer temat i en serie utställningar på Projektrum Hjärne, Tjörnedala konsthall, Kristianstads konsthall och Galleri Format.

Utställning, Galleri CFF

Ikram Abdulkadir: Aboowe, den här är för dig

2024.04.20 - 2024.06.08

Genom Ikram Abdulkadirs närgångna och mjuka porträtt får du lära känna en lillebror. Du får vara med när han är på fotbollsplanen, med sina släktingar, eller drömmande står och tittar bort.

Läs mer om våra utställningslokaler

Mer från Centrum för fotografi

Bli medlem

Som medlem i Centrum för fotografi har du möjlighet att ta del av ett rikt och fördjupande programutbud av utställningar, seminarier, debatter och workshops i hela landet. Även generösa medlemserbjudanden.

Branschguiden

Som medlem i Centrum för fotografi får du under branschguiden tips på aktuella möjligheter inom det fotografiska fältet. Logga in för att få tillgång till hela guiden.

Sök portfolio

Sök bland fotografer, curatorer och konstnärer!