Medlemsförmåner

Adobe systems Creative Cloud

CFF kan erbjuda Adobes Creative Cloud till CFF-medlemspris. Licens per år kostar: ca 4 400:- ex moms (priset varierar lite beroende på dollarkursen) och betalas i förskott.

CFF:s prenumerationsår startar/har brytpunkt den 24 okt och du betalar för resterande månader fram till dess från det datum du startar, ca 365 kr/månaden ex moms. Vill du inte längre fortsätta sin prenumeration vid brytpunkten den 24 okt så struntar du bara i att förnya. Vi påminner dig via mail när det är dags att förnya.

Prenumeration av Creative Cloud anmäls till: info@centrumforfotografi.se, du får efter det en faktura med betalfrist på en månad. Din licens delas ut till dig via e-post.

Rabatt på print hos NAFS Fine Art Studio

NAFS Fine Art Studio ligger på repslagargatan i Stockholm och drivs av Alexander Ohlzon och Nikko Knösch.

Som medlem i CFF finns en stående 10% rabatt för att printa på NAFS. Om du printar inför Salong CFF, uppge detta och du får 15% rabatt.

Rabatt på printning hos NAFS Fine Art Studio

20% på print hos Sandeng Printspace

Sandeng grundades 2009 och är idag en av landets främsta och mest respekterade bildproducenter med uppdrag för gallerier, museer och yrkesverksamma fotografer. 

Som medlem får du 20% rabatt på print hos Sandeng Printspace Gbg. 

20% på print hos Sandeng Printspace

Korpix Fotografi – Print & Montering

  • Ny webb med onlinebeställning
  • Plexiglasmonteringar av gallerikvalitet i fria format upp till 100×150 cm
  • Fraktfritt inom Sverige
  • Rabatt för CFF-medlemar 10% (nya kunder 20%)

Korpix Fotografi – Print & Montering

10% rabatt på bildtjänster hos Grafi Foto AB

Grafifi Foto AB erbjuder våra medlemmar 10% rabatt på bildtjänster. 

Familjeföretaget Grafi Foto AB har funnits i Göteborg sedan 1947 och hjälper dig framkalla dina bilder. 

10% rabatt på bildtjänster hos Grafi Foto AB

Tidskriften Katalog

Den danska fototidskriften KATALOG firade 2019, hela 30 år! Det firas med ett fint introduktionserbjudande till CFF:s medlemmar. 

KATALOG har i 30 år följt och bevakat den fotografiska scenen i de nordiska länderna, och därmed blivit en betydelsefull aktör. Med ett kunnigt och välorienterat nordiskt perspektiv publiceras alla texter på så väl engelska som något av de tre skandinaviska språken svenska, norska eller danska. KATALOG ger ut två nummer/år och distribueras internationellt. Tidskriften har gjort sig känd som en utomordentlig källa till kunskap och inspiration för fotografer, konstnärer och forskare i olika delar av världen. 

Som CFF-medlem och ny prenumerant får du 3 olika erbjudande på prenumerationer.

Tidskriften KATALOG

Medlemserbjudande på silikonmontering, ramning & printar hos ProDig

10% rabatt för Diasec® och ramningar oavsett antal, 10% rabatt för alla typer av printar, Max storlekar är 150×300 cm

Frakt tillkommer

Medlemserbjudande på silikonmontering, ramning & printar hos ProDig

20 % rabatt på Konst-ig bokhandel


Konst-ig är den största oberoende konstbokhandeln i Skandinavien och erbjuder nu CFFs medlemmar 20% rabatt på hela sitt sortiment.

Konst-ig ligger på Åsögatan 124 i Stockholm.
Öppettider mån-fre 12-18, lör 12-17 sön 12-16

20 % rabatt på Konst-ig bokhandel

10% medlemsrabatt vid ramning hos Ramverkstan på söder

Värdefull konst eller en tröja? Vi spänner med glädje upp din olje- eller akrylduk i kilram, ramar in dina litografier, affischer, familjefoton eller textilier. Du har säkert egna idéer om vad du vill rama in. Det grejar vi.

Vi reparerar tavlor, ramar, upphängningar samt arbetar med speglar och glas. Vi har ett stort utbud av ramlister och passepartoutkartonger och arbetar bara med de bästa leverantörerna. Allt för att utföra det kvalitetsarbete som krävs av oss professionella (konst)hantverkare. Ramverkstan Södermalm står redo med mångårig och gedigen fackmannakunskap med de bästa maskinerna när det är dags för dig att rama in dina konstverk – oavsett värde, storlek och material.

10% medlemsrabatt vid ramning hos Ramverkstan på söder

20 % medlemsrabatt vid ramning hos Rammakarna

Vi på Rammakarna arbetar med alla typer av inramningar.

I vår butik finns ett stort urval av ramlister i olika material och utföranden och varje ram, oavsett storlek, skräddarsys efter dina behov. Dessutom importeras ramprofiler som annars inte går att hitta på den svenska marknaden. Alla ramar tillverkas i vår verkstad, som finns i direkt anslutning till butiken. Det är ett brett spektrum av kunder som anlitar oss. Hit kommer privatpersoner, konstföreningar, fotografer, företag och många andra. Den gemensamma nämnaren är behovet av professionell hjälp och exklusiva ramar av allra högsta kvalitet. Något vi, med vår långa erfarenhet inom konst och inramning, kan garantera dig.

20 % medlemsrabatt vid ramning hos Rammakarna

10 % medlemsförsäkring hos Gefvert

Som medlem i CFF kan vi erbjuda dej två mycket förmånliga försäkringar hos Gefvert försäkringsmäklare AB. CFF och Försäkringsmäklare Gefvert AB har sedan maj 2008 ett samarbete vad gäller försäkring för medlemmarna. CFF har tillsammans med Gefvert tagit fram försäkringslösningar till medlemmarna så att dessa i så stor utsträckning som möjligt ska skydda medlemmarnas verksamhet.

CFF medlemsförsäkring hos Gefvert

Kornskarpt

Vi skannar fotografiska original till flera av Sveriges ledande fotografer, bildkonstnärer och konstinstitutioner. Vi erbjuder skanning på Linotype/Heidelberg-Hell Tango. Dessa trumskannrar hanterar negativ, dior och påsiktsoriginal upp till 40×45 cm. En trumskanner använder sig av en cylinder som originalen monteras på.

Trumskanning

Vill du kopiera analogt?

Lars G. Säfström har ett välutrustat fotolabb som består av två rum och kök i en lokal på ca 50 kv, varav själva mörkrummet är ett, i markplanet belägget på Björksundslingan 7 , Bandhagen.

I mörkrummet finns fläkt, torkskåp, torktrumma, 11 förstoringsapparater för alla format från småbild upp till 9x 12 samt utrustning för filmframkallning.

Så om du vill kopiera analogt! Kontakta Lars G Säfsröm: Mob. 076 8180485, hem 08/6406961. lars.g.safstrom@telia.com

På bilderna håller ungdomarna från Viktor Rydbergs gymnasium på för fullt. Damen med glasögonen är konstnärinnan Cecilia Ömalm som var kursledare.