Fotobok Gbg 2016

00:00 - 00:00

25 oktober kl 23.59

Göteborg

Tips! Köp Periferi ’22 och ’21 här i vår webshop.

Vi söker självpuclicerade böcker och småskaliga publikationer för att ta del av bokmarknaden!

På festivalens sista dag förvandlas lokalen till en fotoboksmarknad där det kommer att finnas bokförlag och bord för självpublicerade böcker.

Så här funkar det: Du skickar två exemplar av din publikation och vi tillhandahåller personal för att sälja dem. Om dina publikationer säljs kan besökarna betala dig direkt med Swish eller så kan vi ladda med Zettle och skicka försäljningsfakturor i efterhand, med tillägg av avgifter och bokskatt på ca. 10 %. Vi kan endast tillhandahålla detta för säljare inom länderna i SEPA-zonen. Om du bor någon annanstans måste du vara medveten om en högre provision.

Om din bok inte säljs: Om dina böcker inte säljs kan du välja att antingen få dem skickade tillbaka på din bekostnad (retursedel måste medfölja) eller skänka dem till oss så ger vi ett exemplar till Hasselbladsstiftelsens bibliotek och ett exemplar till biblioteket på Centrum för fotografi i Stockholm.

Anmälan sker genom formuläret senast 1 november.

Publikationerna ska finnas på plats i Göteborg senast den 12 november.

Fotobok Gbg 2022 är en festival tillägnad fotoböcker och arrangeras tillsammans med Centrum för fotografi. Festivalen äger rum mellan 17-20 november på Sveriges västkust, i Göteborg. Genom artist talks, föreläsningar, utställningar och workshops försöker festivalen höja olika röster, stödja och lyfta fram den regionala scenen samt ta med internationella böcker till stan. Tidigare upplagor av festivalen hölls 2016, 2017 och 2018.

För frågor maila: opencall@fotobokgbg.com
Läs mer och registrera dig här: https://forms.gle/XVaxJy85xVynbkSm7

Om du har ett förlag och intresserad av att ha ett bord på fotoboksmarknaden, kontakta oss på samma mail.

Programpunkter