00:00 - 00:00

1 augusti

- Du kan ansöka med 1-10 fotografier
- Ansökan kan endast göras digitalt
- Observera att vi inte tar emot dokumentationsbilder på utställningar
- CFF förbehåller sig rätten att göra ett urval av inkomna ansökningar

Den första delen av jubileumsprogrammet är en festlig kväll i mitten av augusti. Det kommer att bjudas på jubileumsutställning, livemusik och mingel i vårt galleri och i parken på Bjurholmsplan i Stockholm. Kom och ta ett glas vin, träffa nya och gamla kollegor, CFF:s styrelse och personal! 

Vi söker verk till jubileumsutställningen!

Vi bjuder in alla nuvarande och tidigare medlemmar i CFF att ansöka till vårt Open Call för Jubileumsutställningen. Genom att visa fantastiska verk från nya och gamla medlemsfotografer, vill vi uppmärksamma alla de fotografiska uttryck som passerat genom CFF de senaste 25 åren. Utställningen kommer att visas som ett digitalt bildspel i vårt galleri den 17 augusti.

Det finns ingen begränsning i tematik, men om du har ställt ut på CFF i någon form under de senaste 25 åren, skulle det vara extra kul om du skickade in just det bildmaterialet!

ANSÖK HÄR

När du ansökt på länken ovan får du en bekräftelse på anmälningssidan samt ett bekräftelsemejl från Google Forms skickat till din epost (dubbelkolla skräppost om du är osäker på att ansökan skickats in).

Programpunkter