00:00 - 00:00

17 november – 3 december

Galleri CFF Stockholm,
Formcenter Väst Göteborg,
Cowgirl Gallery Malmö

290 kr för deltagande
(Inkluderar en katalog)

Deadline 6 oktober

Du som medlem i Centrum för fotografi är varmt välkommen att anmäla dig till årets Salong CFF som i år genomförs för 22:a gången och är en av årets mest välbesökta utställningar.

Du anmäler dig genom att fylla i anmälningsformuläret här:

Ansökan nu stängd.


Krav för anmälan

Det enda som krävs för att anmäla dig till Salong CFF är medlemskap i Centrum för fotografi samt en anmälningsavgift på 290kr som inkluderar en katalog. Vill du bli medlem behöver du skicka in en medlemsansökan innan du anmäler dig. För att se hur du kan bli medlem i CFF läs mer här.

Viktig information för anmälan

  • I år är anmälningsavgiften 290 kr. Den inkluderar en utställningskatalog med alla som deltar i Salong CFF 2023. Du får en faktura efter att du har anmält dig.
  • Den information du anger i formuläret kommer också att vara med i den tryckta katalogen. 
  • Ange utställningsplats i formuläret. Ange den plats som är närmast där du bor. Du ska själv kunna leverera och hämta ditt verk till utställningslokalen de dagar och tider som in- och utlämning sker. 
  • Det utställda verket får max vara 70x70cm.
  • Alla verk i salongen behöver ha ett pris och vara till försäljning. Vi tar ingen andel i försäljningen av verk och deltagarna står själva för försäljning.
  • Bifoga en bild av verket i formuläret i högupplöst jpeg- format (max 5 mb). Döp filen till NAMN + Salong CFF 2023. Denna bild kommer att publiceras i katalogen. 
  • När sista anmälningsdag har passerat  kommer vi skicka ut mer information. 
  • Vernissage sker den 17 november på alla platser.
  • Vi kommer att välja ut ett fotografi som kommer att användas för att marknadsföra salongen.

Innan du anmäler dig, läs igenom informationen ordentligt och fyll i hela formuläret enligt hänvisning. De uppgifter samt bild du skickar in kommer att tryckas i katalogen.

Det krävs ett Google-konto för att fylla i och bifoga fil i formuläret. Om du inte har ett konto läs här om hur du skapar ett.

Kontakt

Har du frågor om salongen läs vår FAQ.
För övriga frågor mejla till info@centrumforfotografi.se 

Programpunkter