00:00 - 00:00

25 november – söndag 11 december

Torsdag: 15 – 19
Fredag: 15 – 19
Lördag: 12 – 16
Söndag: 12 – 16

Göteborg, Stockholm, Malmö

Open Call för anmälan:
Deadline 1 november

Lämning av verk: onsdag 23 november (kl 12 – 18)
Installation av verk: onsdag 23 november – fredag 25 november
Vernissage: fredag 25 november (kl 17 – 20)
Upphämtning av verk: måndag 12 december och tisdag 13 december (kl 12 – 18)

Alla våra medlemmar är välkomna att anmäla sig. Du kommer i första hand placeras inom den region du bor och är verksam inom i mån av plats. Därför är det viktigt att fylla i detta i anmälningsformuläret nedan. Om du inte är bosatt i någon av dessa regioner kommer du bli tilldelad lokal beroende på utrymme. 

Det enda som krävs för att anmäla dig till Salong CFF är ett aktivt medlemskap i Centrum för fotografi. Vill du bli medlem behöver du skicka in en medlemsansökan i samband med att du anmäler dig. För att se hur du kan bli medlem i CFF läs mer här

Till salongen kan du skicka in ett fotografiskt verk (videoverk eller böcker godtas ej), max storlek: 70x100cm. Bifoga bild av fotografiet/det fotografiska verket i högupplöst jpeg-format (max 5 mb) i din anmälan tillsammans med formuläret. Vi kommer att välja ut en medlem vars fotografi som kommer att användas som affischbild för hela salongen. 

Du som deltagare ansvarar själv för att ditt verk lämnas och hämtas de dagar och tider som anges. Vi på Centrum för fotografi står för lokal och personal på respektive plats. Alla verk i salongen behöver ha ett pris och vara till försäljning. Vi tar ingen andel i försäljningen av verk och deltagarna står själva för försäljning. 

OBS innan du anmäler dig, läs igenom informationen ordentligt och fyll i hela formuläret enligt hänvisning. Felaktiga formulär/bildformat kommer inte tas i beaktning. 

Anmälan stängd

Kontakt

Har du frågor om salongen läs vår FAQ.
För övriga frågor mejla till info@centrumforfotografi.se 

Programpunkter